logo

Актуелности

Опремљен Клуб за тражење посла

 

Умрежавањем рачунарске опреме, штампача и пројектора, завршено је опремање Клуба за тражење посла који се налази у просторијама Центра за културу.

Оснивање и опремање Клуба део је пројекта "Повећање делотворности политике запошљавања према угроженим групама", који финансира Европска унија. Градска општина Младеновац је учествовала са сопственим средствима у износу од 400.000 динара за адаптацију простора, а са инсталираном рачунарском опремом укупна вредност износи 25.000 евра.

Члан Привременог органа, Саша Вићентијевић, који је у име градске општине Младеновац одређен за послове везане око оснивања Клуба за тражење посла, захвалио се свима који су допринели отварању Клуба.

 

– Захвалио бих се директору Центра за културу, Бранку Милорадовићу на уступљеном простору као и људима из Националне службе за запошљавање, Жељку Селимовићу и Горану Михајиловићу. Међу првим градским општинама смо која је добила и инсталирала опрему и добили смо све похвале од институција које су учествовале у преговорима.

Просторије Клуба су предвиђење за 12 корисника и предавача, а како се у споразуму наводи, Клуб за тражење посла помаже незапосленима да усвоје вештине и знања потребна за активно тражење посла, подиже мотивацију незапослених да активно траже посао и пружа информације о слободним радним местима. Клуб ће почети са радом после обуке лиценцираног предавача.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.