logo

Актуелности

Обавештење - Налог потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др. Зоране Михајловић

 

Потпредседнице Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др. Зорана Михајловић, писмено се обратила свим председницима општина и градоначелницима, а у вези примене одредби Закона о озакоњењу објеката и Закона о планирању и изградњи.

Наглашено је да свака градња без издате грађевинске дозволе у 2016. години представља кривично дело, да такви објекти не могу бити предмет озакоњења, већ се за њих одмах доноси решење о рушењу и закључак о дозволи извршења.

Такође, истакнуто је и да свако ко не поступа на описани начин - чини кривично дело, које се кажњава по закону.

Дописом потпредседнице Владе РС и министарка грађевинарства дати су, у вези примене горе наведених прописа, Налози који се односе пре свега на поступање грађевинске инспекције.

ПРЕУЗМИТЕ : ДОПИС

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.