logo

Актуелности

Хуманитарни кошаркашки турнир у насељу "25. мај"

 

Спортско хуманитарна манифестација "Тројка из блока" одржаће се у суботу, 1. октобра од 16,30 сати на кошаркашким теренима "Код Кенија" у насељу "25. мај". Пријава за шутирање тројки је 200 динара по учеснику, а скупљени новац намењен је социјално угроженој вишедетној породици из Младеновца изабраној уз помоћ Центра за социјални рад.

"Тројка из блока" је спортско-хуманитарни пројекат организације "Срби за Србе", за изградњу и опремање купатила за потребе социјално угрожених вишедетних породица на подручју Балкана.

Ова манифестације се другу годину заредом одржава у Младеновцу, а сва прикупљена средства са прошлогодишњег турнира била су намењена за шесточлану породицу Миловановић која живи на територији општине Младеновац. Помоћ са прошлогодишње акције се заснивала у набавци замрзивача, фрижидера, кревета на спрат са душецима и троседа у вредности од 97.814 динара.

Како најављују из организације "Срби за Србе", од ове године у организацији младеновачког турнира учествоваће и Хуманитарна Организација "LIFE", бројне званице, између осталог и један од најпознатијих реп музичара Србије – Шкабо из Београдског Синдиката.

ПРОЈЕКАТ “ТРОЈКА ИЗ БЛОКА”

Интернет презентација: www.trojkaizbloka.org

Емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

www.facebook.com/trojkaizbloka

www.twitter.com/trojkaizbloka

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.