logo

Актуелности

Европска недеља мобилности и Дечија недеља

 

nedelja_mobilnosti2Поводом обележавања Европске недеље мобилности и Дечије недеље, на иницијативу чланова општинског Већа, Вељка Лукића и Гордане Димитријевић Бјеличић, градска општина Младеновац организовала је такмичења најмлађих суграђана у вожњи бицкла и вожњи ролера унатраг.

Победнику ликовног конкурса уручен је бицикл, док су првопласирани, другопласирани и трећепласирани бициклисти и возачи ролера добили утешне награде - заштитне кациге које је обезбедила Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац. Истовремено, на градском тргу, малишани су били  у прилици да опробају своје ликовно умеће цртајући кредама.У циљу промоције значаја екологије, сви заинтересовани могли су, симболично, да оставе зелени траг на исцртаном стаблу које је својеврсни еколошки знак и представља симбол чисте животне средине.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.