logo

Актуелности

Бесплатне месечне карте за теретану

 

 

Градска општина Младеновац позива суграђане да се пријаве за бесплатне месечне карте за коришћење теретане у Спортско рекреативном центру "Љубомир Ивановић Геџа".

Поделиће се 25 карти за коришћење теретане током децембра месеца, а заинтересовани се позивају да се пријаве члану Већа градске општине Младеновац задуженом за омладину, Вељку Лукићу на е-маил : Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на број телефона : 069 2797500. Пријаве ће се примати до петка, 2. децембра, а по комплетирању списка добитници ће бити контактирани ради преузимања карти.

Теретана у Спортском центру обновљена је и проширена прошле године. Комплекс теретане и фитнес сале Спортског центра опремљен је новим справама и представља најкомплетнији рекреативни објекат у Младеновцу, како за групе и клубове тако и за појединце. Корисници имају на располагању топлу пространу салу допуњену новим справама, припадајућу фитнес салу, кабине за пресвлачење, тушеве са топлом водом, касете са кључем за одлагање вредних ствари и стални надзор инструктора. Теретана ради сваког дана од 8 до 22 сата.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.