logo

Актуелности

Међународни дан особа са инвалидитетом

 

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, Сузана Васић, члан Већа ГО Младеновац посетила је Међуопштинску организацију слепих и слабовидих Младеновца и Сопота и Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју.

Васићева је у име градске општине Младеновац донирала Међуопштинској организацији слепих и слабовидих звучне апарате за мерење притиска. Током посете Дневном боравку за децу и омладину ометену у развоју, Васићева је у друштву педагога Тање Глишић присуствовала креативној радионици корисника боравка.

Радови ће бити изложени на традиционалној новогодишњој изложби у холу зграде градске општине Младеновац која је пре свега афирмативног карактера, али уједно и прилика за прикупљање новчаних средстава за куповину дидактичког материјала који се користи у радно-окупационој терапији.

 

 

 

  

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.