logo

Актуелности

Улица отвореног срца и у Младеновцу

 

Градска општина Младеновац придружила се осталим градским општинама у одржавању традиционалне хуманитарне манифестације "Улица отвореног срца" заказане за 1. јануара 2017. године испред зграде општине од 11,00 до 13,00 сати.

Манифестација која велича радост и хуманост званично је установљена у Београду између 1988. и 1989. године, а "Улица отвореног срца" ушла је у календар најзначајнијих догађаја у главном граду. Овај породични догађај, осим главног града, обележава и неколико градских општина, а од ове године и Младеновац.

Првог дана Нове године, малишане на дружењу испред зграде општине Младеновац чекају аниматори, рецитатори, глумци и кловнови. Другари из Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју имаће продајну изложбу својих радова, а своје рукотворине изложиће и "Ризница Традиције".

Позоришну представу "Змајева дијета" у режији Јасмине Чабрило извешће глумци Позоришта младих библиотеке "Деспот Стефан Лазаревић"

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.