logo

Актуелности

Апел за помоћ Виктору Николићу

 

Градска општина Младеновац прикључила се акцији прикупљања средстава за лечење деветогодишњег Виктора Николића из Младеновца, који болује од неурофиброматозе, тумора типа 1.

За својих непуних девет година, Виктор је оперисан пет пута. Тумор му је опет напао нерве и креће се према унутрашњости главе, угрожени су му дисајни путеви и прети опасност од гушења. Викторова породица, отац, мајка и брат, финансијски су исцрпљени, родитељи немају посао, живе као подстанари.

Операција кошта 5.000 евра. Свака помоћ је више него добродошла. Градска општина Младеновац позива јавна предузећа, установе, приватне фирме и све суграђане који могу и колико могу, да добровољним прилозима и учешћем на хуманитарним манифестацијама, помогнемо Викторово излечење. Како нам је рекла Викторова мајка, једино место где се дечаку може помоћи је приватна клиника на челу са проф.др Живорадом Николићем, врхунским хирургом у области максилофацијалне хирургије, краниофацијалне хирургије, естетске хирургије и имплантологије.

***************************

Жиро рачуни :

Девизни рачун : Војвођанска банка
355-3200458864-47
SWIT CODE VBUBRS 22 I IBAN
На име : Виктор Николић
Николе Пашића 2а Младеновац Serbia


Динарски рачун: Војвођанска банка
355-3200458859-62

************************

Сузана Васић, члан Већа градске општине Младеновац, организоваће 7. фебруара од 19,00 сати у сали биоскопа, хуманитарни концерт "Песмом за Виктора" на којем ће учествовати Удружење текстописаца Србије - УТЕКС, са својим члановима Вером Матовић, Миланчетом Радосављевићем, Ером Ојданићем, Бором Дрљачом, Андријом Бајићем, КУД-овима "Прело" и "Бранко Марковић-Ресник" и осталим извођачима.

Члан Већа, Вељко Лукић, организоваће 26. јануара од 22,00 сати, хуманитарну журку у кафеу "Екс центар", а већник Горан Спасојевић, најавио је фудбалску утакмицу са које ће приход бити уплаћен за лечење малог Виктора.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.