logo

Актуелности

Хуманитарни концерт за породицу Мирић

 

Чланица Већа градске општине Младеновац, Сузана Васић, организоваће хуманитарни концерт за помоћ породици Мирић из Међулужја. Концерт ће се одржати у сали биоскопа, у уторак 7. фебруара са почетком од 19,00 сати.

Осмочлана породица Мирић остала је средином децембра без крова над главом. Експлозија плинске боце и пожар уништили су све у кући, а од тада су Мирићи привремено смештени у Геронтолошком центру.

Чланица Већа градске општине Младеновац, Сузана Васић позвала је суграђане да куповином карте помогну породици које се налази у тешкој материјалној ситуацији.

Она је најавила да ће на хуманитарном концерту наступити КУД "Јанко Катић" из Младеновца, Миланче Радосављевић, Вера Матовић, Бора Дрљача, Ера Ојданић, Данијел Ђурић, Инди, оркестар Владана Тодосијевића, Звезде Гранда и Удружење текстописаца Србије - УТЕКС.

Цена карте је 300 динара. Карте се могу купити на билетарницама Центра за културу и Спортског центра.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.