logo

Актуелности

Прикупљени новац предат породици Мирић

 

Чланови Већа градске општине Младеновац предали су породици Мирић новац прикупљен на хуманитарном концерту и добровољним прилозима грађана Младеновца.

Новац је Милутину Мирићу предала Сузана Васић, чланица Већа градске општине Младеновац, која је организовала хуманитарни концерт "Песмом за Мириће". Састанку су присуствовали већници Гордана Димитријевић Бјеличић и Горан Спасојевић као и Душица Токић, директорка Геронтолошког центра у којем је породица Мирић смештена после пожара који је уништио породичну кућу.

Милутин Мирић се захвалио свима који су помогли ову хуманитарну акцију. Осмочлана породица ће део добијеног новац искористити за закуп стана док им се не изгради нова кућа.

Хуманитарном акцијом прикупљено је укупно 92.660 динара и то од продатих карти 63.600,00 и добровољним прилозима 29.060,00 динара. Центар за културу уступио је салу за концерт, певачи су се одрекли дневница, трошкове превоза платило је Удружење текстописаца Србије, а дневницу водитеља чланица Већа Сузана Васић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.