logo

Актуелности

Радови на школама у Јагњилу и Рабровцу

altНа објектима основне школе "Милица Милошевић" у Јагњилу и Рабровцу завршени су радови на замени расвете, столарије и санитарије. Послове вредне 800.000 динара финансирала је градска општина Младеновац.

Према речима Драгише Ђорђевића, директора ОШ "Милица Милошевић", у матичној школи у Јагњилу урађена је комплетна расвета у фискултурној сали. Досадашња неонска расвета, која је представљала ризик за ученике током часова физичког васпитања, уклоњена је и замењена са шест рефлектора.

Обновљени су тоалети комплетном заменом санитарија. Тоалети су такође обновљени и у издвојеном одељењу у Рабровцу заменом старих алуминијумских кабина и санитарије. На згради школе у Рабровцу замењен је и део столарије као и сва врата на учионицама те је, према Ђорђевићевим речима, школа сада знатно лепша и функционалнија.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.