logo

Актуелности

Школски прибор за основце

altГрадска општина Младеновац поделила је 350 пакета школског прибора ученицима основних школа ромске националности из осетљивих социјалних категорија.

Пакети су подељени преко потпројета "Помоћ/оснаживање породица ученика основних школа - осетљиве категорије", у оквиру главног пројекта "Младеновац Младеновчанима". Иначе, осим овог потпројекта, под главним пројектом "Младеновац Младеновчанима" се реализују још два потпројекта, "Да уживамо заједно у лепотама Србије - једнодневни излети пензионера" и "Да уживамо заједно у лепотама Србије" - деца оболела од мишићне дистрофије.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа, Сузана Васић, поделили су школске пакете ђацима, а сваки пакет садржи свеске, темпере, графитне оловке, гумице, зарезачи, дрвене бојице, фломастери, блок, прибор за геометрију, перница и кеса за блок.

- Укључивање и останак деце ромске националности у систему основног образовања и настојање да њихов боравак у свету школараца, како за децу тако и за родитеље са финансијске стране буде олакшан и безбрижнији, односно да сусрет са школом на почетку школске године за све њих буде позитивно искуство препознато је као интерес наше општине - рекла је Васићева.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.