logo

Актуелности

Реновирање школских тоалета у Ковачевцу

altГрадска општина Младеновац финансирала је обнову тоалета и канализационе мреже у ОШ "Живомир Савковић" у Ковачевцу.

Према речима Владана Глишића, председника градске општине Младеновац, вредност радова је око 2.700.000 динара. Он је за следећу годину најавио реконструкцију фисклутурне сале у овој основној школи.

- Ово је пројекат који траје већ дуже време, а у оквиру којег обнављамо школску инфраструктуру. Уложили смо око 2.700.000 динара у реновирање школских тоалета и канализационе мреже. Постојећи тоалети били су урађени пре више од педесет година, то су били стари чучавци неусловни за коришћење. Поносимо се са овом инвестицијом зато што су многи моји претходници много обећавали, а нису видели оне битне и важне ствари када су у питању деце и школски услови.

Директорка школе је направила програм за даље инвестирање, имамо да средимо и фисклутурну салу која не неким местима прокишњава.

altТо је већа инвестиција и чим се припреми пројекат ми ћемо већ следеће године ући у посао. Постоји и пројекта енергетске ефикасности који ће финансирати град Београд, а ради се о пребацивању грејања на гас и изградња зидне изолације - рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.