logo

Актуелности

Подршка дуалном образовању

altГрадска општина Младеновац, Техничка школа и фирме "Браћа Мирчић" и "Грована" потписали су Меморандум о сарадњи на унапређењу дуалног образовања.

Представник фирме "Браћа Мирчић", Гордан Мирчић, рекао је да постоји заинтересованост фирми "Браћа Мирчић" и швајцарског произвођача сатова фирме "Грована" да подрже дуално предузетничко образовање , конкретно кроз отварање и пропагирање новог смера у Техничкој школи - оператер за машинске обраде - гравер.

Директорка Техничке школе Младеновац, Снежана Благојевић, подсетила је да предстоји велики посао на обезбеђивању дозвола од Министарства просвете и Националног просветног савета за отварање новог смера у Техничкој школи. Она је рекла да ова школа већ три године практикује принцип дуалног образовања сарадњом са фирмом "Прогрес".

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да општина Младеновац подржава све напоре појединаца и установа на унапређењу образовања у Младеновцу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.