logo

Актуелности

Скупштина за раскид са "Метропаркингом"

altНа ванредној седници одржаној 19. октобра одборници Скупштине градске општине Младеновац усвојили су одлуку о раскиду уговора између градске општине Младеновац и предузећа "Метропаркинг" ДОО Београд.

Одлука о раскиду уговора, предложена од стране Већа градске општине Младеновац, подржана је од свих одборничких група општинске Скупштине.

У образложењу одлуке, између осталог, се наводи : "Увидом у расположиву документацију утврђено је да су предузећа "Метропаркинг" ДОО Београд и "Метропаркинг МЛЦ" Младеновац у претходним годинама, у више наврата закључивали Уговоре о цесији са Предузећем "Direct Factor" doo из Београда, на који начин су заједно са потраживањима, извршили и уступање послова наплате ових комуналних услуга, што нису могли без сагласности ГО Младеновац, која им је обављање ове делатности поверила у целости, у складу са законом и закљученим уговором."

Даље се наводи да због свега наведеног добар правни основ за једнострани раскид овог уговора као и да постоји минимална вероватноћа да ГО Младеновац сноси финансијске последице раскида Уговора.

Такође, овлашћује се Општинско правобранилаштво градске општине Младеновац да предузме све потребне правне радње у циљу реализације ове одлуке.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.