logo

Актуелности

Асфалтиранa Бељевачка улица у Марковцу

altПредузеће "Србијааутопут" завршило је асфалтирање Бељевачке улице у Марковцу дугачке 800 метара.

Асфалтирање се изводи према достављеним приоритетима Савета те месне заједнице, а по програму који финансирају град Београд и Република Србија. Како је најавио председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, после Марковца, механизација за асфалтирање ће прећи у села Кораћицу, Велику Иванчу, Влашку, Границе и у централне месне заједнице.

Глишић је рекао да је током претходна два месеца асфалтирано преко 30 километара улица као и да ће се радови на уређењу путне мреже наставити до половине следеће године и то преко три текућа програма.

Преко Путева Београда је планирано да се асфалтира 26 улица, затим преко Програма одржавања улица и преко програма из средстава капиталног буџета града Београда. По завршетку посла укупна вредност асфалтирања у општини Младеновац ће бити 500 милиона динара које финансира Влада Републике Србије и око 200 милиона динара из буџета града Београда и градске општине Младеновац.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.