logo

Актуелности

Пензионери отпутовали у Ковачицу

altНајстарији суграђани отпутовали су јутрос у Ковачицу у оквиру пројекта бесплатних једнодневних излета "Треће доба - златно доба" који реализује градска општина Младеновац.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, пожелео је суграђанима срећан пут и угодан боравак у Ковачици, Идвору и етно селу Тигањица. Планирано је да током данашњег излета младеновачки пензионери обиђу Галерију наивног сликарства у Ковачици, Музеј Михајла Пупина у Идвору и етно село Тигањице где је путницима обезбеђен ручак. Следећа дестинација за једнодневне излете је Златибор.

Циљ пројекта "Треће доба - златно доба" је да се обиласком значајних културних, историјских и туристичких дестинација у Србији омогући суграђанима у овом животном добу да обогате и обнове своје знање о лепотама Србије али и да се кроз заједничка путовања друже и стичу нова познанства.

 

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.