logo

Актуелности

Одржана седница Већа

На седници Већа градске општине Младеновац одржаној 2. фебруара усвојене су све тачке дневног реда.


Дневни ред :


1. Разматрање молбе Sky music solutions doo Beograd од 30.1.2018. за сагласност за заузеће јавне површине на платоу испред зграде ГО Младеновац са предлогом решења.

2. Предлог закључка о ангажовању средстава буџета градске општине Младеновац за реализацију пратећих трошкова поводом одржавања концерта на платоу испред зграде ГО Младеновац на дан 7. фебруара 2018. године.

3. Предлог одлуке о избору програма пријављених на Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање програма од јавног интереса која реализују удружења у 2018. години из буџета градске општине Младеновац.

4. Разматрање финансијских планова месних заједница на територији ГО Младеновац за 2018. годину, ради давања сагласности.

5. Разматрање извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП "Младеновац" за 2017. годину, ради давања сагласности.

6. Предлог решења о одобравању преноса средстава ОШ "Живомир Савковић" на име финансирања путних трошкова ради одласка на свечану доделу награде ученика у Републику Српску - Бања Лука.

7. Предлози решења о утврђивању листе иазабраних лица која су остварила право на једнодневни излет за пензионере по расписаном јавном позиву у оквиру пројекта из области социјалне заштите "Треће доба - златно доба".

8. Предлог програма коришћења средстава из капиталног буџета града Београда на инвестиционом одржавању инфраструктурних објеката водовода и канализације на територији градске општине Младеновац за 2018. годину.

9. Разно.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.