logo

Актуелности

Пензионери на Фрушкој Гори

altНајстарији суграђани боравили су протеклог викенда на Фрушкој Гори у оквиру пројекта бесплатних једнодневних излета "Треће доба - златно доба" који реализује градска општина Младеновац.

Игуманија манстира Петковица на Фрушкој Гори угостила је 200 пензионера из Младеновца. Манастир Петковица се налази на југозападном делу Фрушке горе између села Дивоша и Шишатовца, у прошлости су манастир насељавали монаси, а данас је фрушкогорски манастир Петковица женски. После посете манастиру, пензионери су обишли Сремску Митровицу и Мачвански Митровицу где су на десној обали Саве ручали у етно ресторану "Змај од Ноћаја".

Циљ пројекта "Треће доба - златно доба" је да се обиласком значајних културних, историјских и туристичких дестинација у Србији омогући суграђанима у овом животном добу да обогате и обнове своје знање о лепотама Србије али и да се кроз заједничка путовања друже и стичу нова познанства.

.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.