logo

Актуелности

Управа за ванредне ситуације у Београду - Упозорење на ледене дана

altОперативни центар Управе за ванредне ситуације у Београду, на основу прогнозе РХМЗ-а, издаје упозорење за подручје Београда на ледене дана (од 01.03. до 03.03.2018.).

Данас и сутра ледени дани са температуром од -5 до 0 целзијуса

НА ПОЈАВУ ЛЕДЕНЕ КИШЕ: У петак, и суботу ујутру киша ће се у појединим деловима града ледити на тлу.

БЕОГРАД, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 01.03.2018.
Постепено наоблачење, увече и у првој половини ноћи повремено са снегом уз мање повећање висине снежног покривача, а у другом делу ноћи прелазак снега у ледну кишу. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, увече у кошавском подручју у појачању. Највиша дневна температура око -3.

БЕОГРАД, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 02.03.2018.
Претежно облачно, ујутру са снегом, током дана са кишом која ће се у појединим деловима града ледити на тлу. Ветар слаб и умерен, пре подне повремено и јак, југоисточни. Јутарња температура од -7 до -5, а највиша дневна око 0.

БЕОГРАД, ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА СЕДАМ ДАНА (до 09.03.2018.год.)
У суботу и недељу умерено до потпуно облачно повремено са кишом, суснежицом и снегом, киша ће се у суботу ујутру у појединим деловима града ледити на тлу. У понедељак већи део дана претежно сунчано и топлије, у току ноћи ново наоблачење са кишом. У недељу и понедељак и ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром. Од уторка променљиво облачно и топлије у појединим данима са кишом углавном слабог интензитета.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.