logo

Актуелности

Радови у општини Младеновац током прошле недеље

altПутарска предузећа асфалтирала су неколико улица на територији општине Младеновац.

Предузеће "Србијааутопут" асфалтирало је улице у МЗ "Границе", у засеоку Мале Границе. Завршено је асфалтирање Пута за гробље, са крацима дугачког 800 метара и улице Миодрага Луковића дугачке 200 метара. Предузеће "Србијаутопут" завршило је асфалтирање Петкајске улице у Кораћици у дужини од 2.000 метара. Пут повезује Кораћицу и Пружатовац.

Према речима Владана Глишића, председника градске општине Младеновац, завршено је асфалтирање Пута за гробље Леје у Рабровцу као и улица у Границама. Према утврђеном плану, два извођача радова "Србијааутопут" и "Београд пут", наставили су са асфалтирањем у Марковцу, Дубони и Шепшину.

Глишић је истакао да је од почетка ове године урађено око 120 километара некатегорисаних путева и градских улица. Он је рекао да се приводи крају и Програм санације земљаних путева каменом који финансира град Београд са шест милиона динара.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.