logo

Актуелности

Дивља депонија на територији општине Сопот

alt

Дана 22.4.2018. године у дневним новинама "Блиц" објављен је текст "Одлазак у природу - шетња кроз депонију/ Неколико нових дивљих сметлишта, а једно је у некад нетакнутој природи а Космају", аутор С. Луковић у коме се градска општина Младеновац помиње у негативном конктексту.

Аутор текста није тражио изјашњење градске општине Младеновац о напред наведеном, а да је тражио био би обавештен да је :

"Дана 11.9.2017. године Одељењу за инспекцијске послове, Управе градске општине Младеновац достављен поднесак Секреатријата за инспекцијске послове, Градске управе града Београда у коме нам је достављена пријава господина Филипа Вукше из Београда у вези дивље депоније у селу Кораћица. Дана 12.9.2017. године комунални инспектори Управе градске општине Младеновац изласком на лице места и увидом у податке РГЗ, утврдили су да се предметна депонија налази на кп. бр. 5700 КО Неменикуће, некатегорисани пут у на кп бр. 5403 и кп бр. 5404 обе КО Неменикуће, територија градске општине Сопот. Дана 13.9.2017. године поступајући комунални инспектор проследио је целокупне списе предмета Комуналној инспекцији градске општине Сопот на даље поступање. О свему напред изнетом обавештен је и господин Филип Вукша дана 5.10.2017. године."

На основу налога градског Секретаријата за инспекцијске послове, надлежне службе градске општине Младеновац изашле су на терен и утврдиле да се дивља депонија налази на парцелама које се налазе на територији градске општине Сопот.

ПРЕУЗМИТЕ :

ПРИЛОГ 1

ПРИЛОГ 2

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.