logo

Актуелности

Продајна изложба цвећа у Атријуму фонтане

altГрадска општина Младеновац и Центар за културу и туризам Младеновац организовали су продајну изложбу цвећа, садног материјала и вртне керамике "Цветни дан" која се данас одржава у Атријуму фонтане.

На изложби учествују излагачи из Младеновца и околине, а манифестацију су улепшала деца из младеновачки вртића и Музичке школе "Стеван Христић".

Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољопривреду, поздравила је излагаче и захвалила им се на учешћу.

- Поздрављам вас испред градске општине Младеновац. Хвала вам што сте дошли на ову прву изложбу цвећа коју организује градска општина Младеновац и Центар за културу и туризам. Дошли смо да оплеменимо ово место, не само цвећем него и нашом децом која видите како су цветна. Она ће нам приказати пригодан програм, а захваљујем се свим излагачима који су овде, како расадничари из Младеновца тако и они са стране. Пошто је председник општине указао част овој првој изложби он ће обићи све излагаче и поздравити вас све лично. Очекујем да ова изложба постане традиционална и да имамо што више излагача - рекла је Димитријевић Бјеличић.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.