logo

Актуелности

"Геџини дани" у Ковачевцу

altСпортско-културна манифестација "Геџини дани" посвећена Љубомиру Ивановићу Геџи, једном од најуспешнијих југословенских и српских спортиста, одржана је 20. маја у Ковачевцу, родном месту чувеног рвачког тренера.

Делегације градске општине Младеновац, Месне заједнице "Ковачевац" и КУД-а "Љубомир Ивановић Геџа" положили су венце споменик на месном гробљу и спомен бисту Љубомира Ивановића Геџе на тргу у Ковачевцу, док су представници Рвачког клуба "Љубомир Ивановић Геџа" положили венац на бисту испред Спортског центра.

Присутне су поздравили Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт и Драгомир Ивановић, син прослављеног рвача. Глишић је истакао да је општина Младеновац успела да врати рвачки међународни турнир у Младеновац као и да ће се Младеновац показати као добар домаћин и оправдати указано поверење.

Током дана, на школском игралишту наступио је КУД "Љубомир Ивановић Геџа", одржан је турнир у малом фудбалу, а рвачи су у сали основне школе одржали ревијални меч.

alt altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.