logo

Актуелности

Пензионери на Фрушкој гори

altГрупа од 100 пензионера отпутовала је јутрос на Фрушку гору у оквиру пројекта бесплатних једнодневних излета "Треће доба - Упознајмо културно историјске споменике и лепоте Србије".

Током данашњег излета предвиђена је посета манастирском комплексу Гргетег на Фрушкој гори и Иришком венцу, споменику Слобода, излетишту на Венцу као и ручак у етно-ресторану. Једнодневним излетима предвиђен је превоз аутобусима, улазнице за посету културно - историјским садржајима, пратња водича и ручак.

Пријаве за једнодневне излете се подносе Саветима месних заједница са чије територије је подносилац пријаве или на Писарницама Управе ГОМ, уз обавезну назнаку конкурса по коме се пријава подноси и обавезну назнаку дестинације за коју се аплицира и термина за који се аплицира.

Све додатне информације и објашњења могу се добити на телефон 011/8241-652, радним данима у периоду од 8,00 до 15,00 часова.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.