logo

Актуелности

Бициклијада у Младеновцу

altМладеновачки основци окупили су се данас на Градском тргу где се у организацији Уније послодаваца Младеновца, фирми "Каприоло" и "Солидност" и подршку градске општине Младеновац одржала едукативно - забавна манифестација "Бициклирајмо заједно 2".

Ученици су имали прилику да на забаван начин науче и обнове своје знања из безбедности у саобраћају са акцентом на правилно понашање бициклиста. Учесници су вежбали вожњу бицикала по полигонима уз полагање квиза безбедности на улици, тестове и награде.

Отварајући манифестацију, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, се захвалио организаторима, Послодавцима Младеновца и фирмама "Солидност" и "Каприоло", које су препознале значај безбедности деце у саобраћају.

- Градска општина Младеновац је са задовољством подржала данашњу манифестацију "Бициклирајмо заједно" заједно са Унијом послодаваца Младеновца и друштвено одговорним фирмама, "Солидност" и "Каприоло". Мислим да је пронађен прави начин да се деци укаже на важност придржавања и поштовања саобраћајних правила. Ученици ће имати прилику да кроз игру и забаву науче нешто ново и да обнове своја знања из безбедности у саобраћају, нарочито о правилном понашању бициклиста.

altОпштина Младеновац подржала је ову акцију као што ће подржати и све друге акције које имају за циљ развијање свести и едукацију свих учесника у саобраћају. Нарочито је важно што смо данас на једном месту окупили децу, учитеље, родитеље и представнике Полиције, који једни од других могу много сазнати о начинима за повећање безбедности у саобраћају.

Градска општина Младеновац се активно укључила у пројекте повећања безебдности у саобраћају. Пре неки дан смо преко наше Комисије за безебдност на путевима поделили 100 аутоседишта за бебе, та акција ће се наставити као и подела бежичних уређаја за телефонирање, тракторских ротација, бициклистичких кацига и флуоросцентних прслука али и одржавање едукативних предавања.

Захваљујем се организаторима јер су препознали значај сталног образовања деце за правилно понашање у саобраћају и потребу да стално актуелизујемо ову тему јер сви знамо каква је и колика брига родитеља када се ради о понашању деце у саобраћају - рекао је Глишић.

Најмлађи чланови Културно уметничких друштава "Јанко Катић", "Шумадија" и "Љубомир Ивановић Геџа" наступили су у ревијалном делу програма.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.