logo

Актуелности

Замена дотрајалих деоница топловода у Младеновцу

altЈКП "Београдске електране" започеле су половином маја радове на замени топловодних цеви на грејном подручју топплане Младеновац.

Како се наводи у саопштењу овог предузећа, у току је замена деонице топловода од улице Јанка Катића испред кућног броја 14, дуж Јаше Продановића, до Краља Петра Првог 219, као и израда нових прикључака за стамбене зграде у улици Краља Александра Обреновића 78, 80 и 82. По завршетку те фазе радова, биће замењена деоница магистралног топловода од Јанка Катића 14, до улице Доктора Руса у дужини од 130 метара.

Наставак радова планиран је за 05. Јул 2018. године, када ће бити замењене топловодне цеви на магистралном топловоду од улице Јанка Катића 14, до Краљице Марије 22.
Топловод на тим деоницама стар је више од 30 година тако да су у последњих неколико грејних сезона били учестали кварови чије отклањање је захтевало обављање обимних радова у самом центру града. По завршетку пројекта рехабилитације топловода у Младеновцу биће обезбеђена квалитетнија и сигурнија испорука и значајно смањени губици топлотне енергије.

Такође, у наредних неколико деценија очекује се да неће бити кварова који ће захтевати обимне радове у тим деловима града.

Вредност инвестиције замене топловода у Младеновцу износи више од 30 милиона динара, а "Београдске електране" за извођење неопходних радова имају пуну подршку градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.