logo

Актуелности

Седница Штаба за ванредне ситуације

altНа данашњој седници Штаба за ванредне ситуације сумирано је стање после два таласа елементарних непогода, града који је погодио јужне месне заједнице општине Младеновац у периоду око 20. јуна и последице недавних обилних кишних падавина.

Како је речено на Штабу, урађене су процене штете од града на усевима и објектима и послате надлежним установама. Ове недеље почеће и утврђивање штете на путевима са каменом подлогом. Штаб је донео одлуку да се ЈКП "Младеновац" ангажује на поправљању оштећених путева каменим агрегатом.

На седници је закључено да је захваљујући благовременом чишћењу корита река и канала спречена велика материјална штета до које је могло доћи после обилних падавина. Комисија обилази терен, пописује штету од падавина и ти извештаји се сукцесивно шаљу надлежним установама.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.