logo

Актуелности

Обнова водоводне мреже у Границама

altЈавно комунално предузеће "Младеновац" обавља радове на реконструкцији водоводне мреже у дужини од 1000 метара у улици Николе Пашића, "МЗ "Границе".

Према речима Владете Лучића, директора ЈКП "Младеновац", поправке се раде на цевоводу пречника 110 мм, а вредност посла је 4.000.000 динара. Он је истакао да ће се овим радовима редуковати губици воде на овом потезу али и побољшати квалитет јер се у старим цевима налазило доста наслага због којих је долазило до повременог замућења воде.

- Ми смо још 2016. године урадили Елаборат о стању водоснабдевања у општини Младеновац из којег се види да има деоница на којима су учестали губици воде. Тако да смо паралелно са изградњом водовода радили и на реконструкцији мреже. Током претходне три године обновљено је доста деоница старог водовода, у Космајској улици, Рајковцу и овде у Границма - рекао је Лучић.

.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.