logo

Актуелности

Предавања о безбедности ђака у саобраћају

altПредставници Центра за безбедност саобраћаја одржали су низ предавања у младеновачким вртићима, предшколским установама и школама на тему безбедности ђака у саобраћају.

На предавањима млади су имали прилику да се упознају са свим реалним опасностима које им свакодневно прете у саобраћају и начинима како да се заштите. Ученицима је представљено шта је неопходно да знају и како да се понашају у саобраћају како би били безбедни учесници у свакодневним ситуацијама у саобраћају, пре свега на путу до куће и школе.

Деца су имала прилике да чују која места су најбезбеднија за игру, куда пешаци смеју да се крећу, како се обилазе препреке на тротоару, на којим местима пешаци смеју да пређу улицу, како се прелази улица на "зебри", када пешаци смеју да пређу улицу и како се прелази семафоризована раскрсница.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.