logo

Актуелности

Новогодишњи пријем за представнике медија

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић, уприличио је данас пријем за представнике медија на којем је грађанима општине Младеновац честитао предстојеће празнике.

Честитајући суграђанима Нову годину и Божић, Глишић је рекао :

"Поштовани суграђани, вама и вашим породицама честитам Новогодишње и Божићне празнике. Желим вам да наредну годину проведете у добром здрављу, радости и породичној срећи. Предстојеће празнике проведете са породицом, у кругу оних које највише волите, да са њима поделите све што нам живот и нова година доносе.

Пожелео бих вам да у себи, својој породици и пријатељима, пронађете снаге за све изазове који постоје. Заједно ћемо наставити да наш Младеновац чинимо бољим, сигурнијим и лепшим местом за живот. Нећемо се штедети јер све што радимо остављамо у наслеђе младима који су будућност овог града.

Празници су време када на посебан начин постајемо свесни колико смо сви блиски, а у свакодневној журби ми ретко то чинимо. Управо подршка ближњих и поузданост пријатеља нам уливају сигурност у себе и жељу да им дамо више него што смо добили. Драги Младеновчани, срећан вам Божић и Нова 2019. година."

altГлишић се захвалио приустним представницма медија и укратко се осврнуо на годину која је на истеку као и на планове за следећу 2019. годину.

- Захвалио бих се присутним медијима што су данас дошли у општину Младеновац и пожелео бих им пуно здравља, породичне среће, добре сарадње између новинара и још боље сарадње између медија и општине Младеновац у 2019. години. Желимо свима да пружимо руку.

Ова година је била доста озбиљна за све нас, наставили смо да радимо у једном темпу који смо још предвидели средином 2015. године. У следећој 2019. години за грађане општине Младеновац биће доста инвестиција, доста улагања у образовање, социјалну заштиту, инфраструктуру, културу и спортске манифестације. Трудићемо се да оправдамо поверење грађана и да још квалитетније и транспарентније прикажемо свим нашим грађанима начин на који радимо.

Подсетио бих да увек може боље, увек може више, нећемо се враћати у прошлост али желимо да истакнемо једну велику посвећеност и жељу свих људи који воде општину Младеновац да 2019. година буде боља у сваком погледу него 2018. година. Свим присутним медијма бих се захвалио што су овде и надам се још бољој и успешнијој сарадњи у 2019. години - рекао је Глишић.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.