logo

Актуелности

Асфалтирање улице Стари бунар у Америћу

altПредузеће "Београд пут" асфалтирало је два крака улице Стари бунар у Америћу укупне дужине 233 метара. Инвеститор је градска општина Младеновац.

Мештани овог дела Амерића кажу да су задовољни урађаним послом с обзиром да је улица пре асфалта била тешко проходна.

- У периоду пре 2016. године, док нисмо преузели одговорност за вођење општине, остале су године и деценије, или много мало рада или никаквог рада, по питању асфалтирања и уређења приградских насеља и сеоских месних заједница. Управо из тог разглога је од 2016. године веома много захтева грађана које ми покушавамо да испоштујемо колико је то у нашој моћи.
Радимо сваке године у континуитету и покушавамо да територијално покријемо целу општину, по мало радимо сваке године и покушавамо да испоштујемо захтеве грађана. Данас смо у Америћу, јако су им битна ова два крака улице Стари бунар, од 103 и 130 метара, људи су овде газили блато и данас им стиже асфалт испред куће и моћи ће мало боље да функционишу и живе. Све радимо у интересу грађана и циљ нам је да у наредном периоду већина грађана живи у бољим условима за живот - рекао је Бојан Станојевић, члан Већа градске општине Младеновац.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.