logo

Актуелности

Изградња водовода у Великој Крсни

altЈавно комунално предузеће "Младеновац" обавља радове на изградњи водоводне мреже у Великој Крсни. Тренутно се изводе радови у улици Срећка Максимовића у дужини од 750 метара.

Према речима Владете Лучића, директора ЈКП "Младеновац", водоводна мрежа се ради цевима пречника 110мм, а посао ће бити завршен за 15 дана. Извођач радова је ЈКП "Младеновац", а инвеститор градска општина Младеновац.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да се посао изградње водовода у МЗ "Велика Крсна" наставља по утврђеном програму и најавио асфалтирање улица у овој месној заједници.

- Наставићемо даље по програму који је усвојен. Урадићемо још четири или пет улица у Великој Крсни као и водовод и тиме ћемо комплетирати сву планску документацију. Следећа улица које ће се радити је у засеоку Ћосићи, а онда даље по пројекту, водовод као и улице за које је обезбеђен новац и планска докуменатција - рекао је Глишић и додао да ће динамика радова пратити план пословања ЈКП "Младеновац".

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.