logo

Актуелности

Асфалтирање у Село Младеновцу

altПредузеће "Београд пут" асфалтира улицу Илије Петровића у Село Младеновцу. Дужина улице је 450 метара. Радовима у Село Младеновцу и предстојећим асфалтирањем у МЗ Влашка, приводи се крају први овогодишњи програм уређења путева финансиран из буџета општине Младеновац.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, најавио је усвајање новог програма асфалтирања вредног 100.000.000 динара.

- Асфалтирамо улицу Илије Петровића дужине 450 метара из програма општине Младеновац, а извођач посла је "Београд пут". Налазимо се при крају овог програма, остало је још да се уради улица Преке шуме у Влашкој.

Чим завршимо овај програм, наставићемо са прављењем програма за 2019. годину. Градска општина Младеновац је из буџета обезбедила 100.000.000 динара и надам се да ћемо, по завршетку јавне набавке за извођача, кренути почетком маја са радовима. Очекујемо да из овог програма урадимо између 30 и 40 километара новог асфалта - изјавио је Глишић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.