logo

Актуелности

Додељене општинске стипендије

Додељене општинске стипендијеПредседник општине Младеновац, Бранислав Јовановић, у име општине Младеновац, уручио је данас уговоре о стипендирању за тридесет најбољих младеновачких академаца. На пријему у општини, Јовановић је поздравио студенте и пожелео им успешан наставак школовања.

– Пре много година сам дипломирао на Грађевинском факултету и био сам један од бољих студената. Десетку никад нисам добио, а просек ми је био 7,5. Велико ми је задовољство гледати будућност ове Србије, без обзира каква је, али деца са високим просеком заслужују поштовање. Општина Младеновац је променила одлуку и покушала да сви ви са просеком изнад 8,5 добијете ову стипендију које је мала и сигурно не задовољава трошкове вашег школовања. Оно што је на нама је да и на овај симболичан начин покажемо да општина жели да помогне вама и вашим родитељима да истрајете и наставите са овако добрим оценама до краја студија. Хвала вам што сте добри суденти – рекао је Јовановић.

Иначе, општина је изменила Одлуку о стипендирању, и повећала број студената које стипендира са прошлогодишњих 10, на 20, а затим и на овогодишњих 30 стипендиста. Услов за добијање стипендије је да студент има пребивалиште на територији општине, да је редован и да има просек изнад 8,5. Месечни износ општинске стипендије за школску 2008/2009. годину је 8.500 динара.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.