logo

Актуелности

Најава за Међународни турнир "Љубомир Ивановић Геџа" у Младеновцу

altНа конференцији за медије, представници спонзора и организатора, најавили су 33. Међународни турнир у рвању грчко-римским стилом "Љубомир Ивановић Геџа" који се одржава 1. јуна у младеновачком Спортском центру.

Технички организатор турнира је Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа" из Младеновца док су покровитељи Министарство омладине и спорта, градски Секретаријат за спорт и омладину, Рвачки савез Србије и градска општина Младеновац. Турнир се одржава у Спортском центру 1. јуна и то од 11,00 сати елиминационе, а од 18,00 сати финалне борбе. Према речима организатора до сада је учешће пријавило осам земаља, а очекује се да до почетка турнира дође још неколико репрезентација.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је обавеза сваке наредне власти да буде покровитељ турнира који је од прошле године враћен у Младеновац.

- Прошле године смо успели да вратимо турнир у нашу општину и ове године се наставља традиција. Општина Младеновац ће увек подржавати ову манифестацију. Организациони одбор је добро урадио свој посао и према најавама очекујемо такмичаре из осам земаља. Верујем да ће све протећи у спортском амбијенту и позвао бих све суграђана да дођу у суботу на отварање турнира - рекао је Глишић и честитао свима на великом труду у организацији турнира.

altПредседник Организационог одбора турнира Горан Спасојевић, захвалио се свима на уложеном времену и труду у организацији овог великог такмичења.

- Драго нам је што су после прошлогодишњег турнира стигле похвале за организацију турнира и мислим да смо доказали да можемо да организујуем овако велика и још већа такмичења, пре свега захваљујући техничко организатору турнира Рвачком клубу Љубомир Ивановић Геџа". Надам се да ће клуб испунити наша очекивања и да ће нам у годинама које долазе подарити једног олимпијског учесника - рекао је Спасојевић и позвао грађане из околних општина да посете врхунску смотру спорта која се одржава 1.јуна у Младеновцу.

Милић Млађан, директор Спортског центра, рекао је да је ова установа спремна за предстојећи турнир као и да су обезбеђени додатни садржаји како би такмичари и посетиоци имали пун комфор, пре свега уређењем сауне, неопходне за ово такмичење.

Милан Јелић, секретар Рвачког савеза Србије, нагласио је да није лако организовати овако престижан турнир и упознао присутне да је до сада званично пријављено осам земаља. Он је најавио и КУП Србије за јуниоре који ће се одржати 2. јуна у Спортском центру у Младеновцу.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.