logo

Актуелности

Пријем за добровољне даваоце крви

altПоводом Светског дана добровољних давалаца крви, данас је одржан традицонални пријем у организацији Црвеног крста Младеновац.

На данашњој свечаности додељене су плакете, захвалнице и значке појединцима и установама који су помогли афирмисању добровољног давалаштва крви у Младеновцу. Такође, додељене су захвалнице вишеструким даваоцима крви.

Како је на свечаности речено, Црвени крст Младеновца је захваљујући ангажовању великог броја сарадника и установа постигао изузетне резултате у омасовљавању добровољног давалаштва крви у Младеновцу. Према броју прикупљених јединица крви, наша општина годинама уназад се налази међу првим београдским општинама.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, захвалио се добровољним даваоцима на хуманости коју годинама показују и честитао им Дан добровољних давалаца крви. Он је истакао да ће општина Младеновац посредовати код фирми и установа како би се давалаштво крви још више омасовило.

altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.