logo

Актуелности

Пријем за учеснике ДЕФ фестивала

altМладеновац је био домаћин Међународног дечијег фестивала фолклора ДЕФ ФЕСТ који се одржао од 14. до 16. јуна у организацији КУД-а "Славко Манојловић".

Преко 300 учесника наступило је на концерту одржаном 14. јуна на бини испред зграде општине Младеновац. Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је учеснике фестивала из Мађарске, Северне Македоније и Србије и пожелео им добродошлицу у Младеновац.

- Младеновац има доста фолклорних приредби али до сада нисмо имали фестивал који је посвећен деци. Зато ћемо се трудити да негујемо и помажемо ову манифестацију како би сваке године угостили још више деце из Србије и иностранства и приказали нашим суграђанима сво богатсво народних обичаја. Желим вам пријатан боравак и да нам догодине опет дођете - рекао је Глишић.

.

alt. alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.