logo

Актуелности

Скупштина усвојила листу добитника јавних признања

altНа седници Скупштине градске општине Младеновац усвојена је одлука о додели јавних признања градске општине Младеновац за 2019. годину.

Скупштина је усвојила предложене кандидате за јавна признања и то : Грб градске општине Младеновац додељује се Грегору Губеринићу, власнику и директору Предузећа за производњу и прераду меса "Библи" д.о.о. Пружатовац. Јавно признање - Мали грб градске општине Младеновац додељује се Сари Милијановић, ученици генерације Гимназије Младеновац, школске 2018/2019. године.

Јавна признања - Повеља градске општине Младеновац додељује се Урошу Пантићу, власнику Винарије "Пантић" из Рајковца - у области привреде, Мијодрагу Вујићу, пољопривредном произвођачу из Рабровца - у области пољопривреде, Удружењу "Ризница традиције", са седиштем у Младеновцу - у области туризма, Стручном већу професора српског језика и књижевности Гимназије Младеновац - у области образовања и васпитања, Дарку Тодоровићу из Младеновца, уметничком директору првог Међународног дечијег фестивала фолклора "Дефест" и једном& од оснивача КУД-а "Славко Манојловић" - у области културе, Радио клубу Младеновац YU1MLA - у области новинарства и публицистике иВелибору Катићу, археологу и вишем кустосу Музеја у Младеновцу - у областу науке.

Јавно признање - Захвалница градске општине Младеновац додељује се Драгану Илићу и Горану Петровићу, представницима групе љубитеља мотоцикала "Бајкери Младеновца", Горану Спасићу, тренеру ОФК "Младеновац", Бори Стефановићу, хроничару и публицисти из Младеновца, КУД-у "Љубомир Ивановић Геџа" из Ковачевца, Поч. Зорану Петровићу, бившем генералном секретару Савеза извиђача Србије - постхумно и Мирјани Бркић, акушерској сестри у Дому здравља Младеновац.

Јавна признања биће уручена добитницима на Свечаној академији поводом празника - Дана градске општине Младеновац.

Одборници су усвојили и Нацрт одлуке о промени Статута града Београда, ради давања мишљења као и Локални акциони план за социјално укључивање Рома и Ромкиња у ГО Младеновац за период од 2019. до 2021. године.

Одлуком Скупштине усвојено је решење о престанку мандата Драгану Јелићу на месту вршиоца дужности директора ЈКП "Паркинг сервис Младеновац". На ту функцију именована је Маја Јовановић, дипломирани економиста.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.