logo

Актуелности

Пријем и дефиле учесника Фестивала фолклора у Влашкој

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић угостио је данас учеснике Међународног фестивала фолклора у Влашкој и пожелео им добродошлицу у нашу општину.

Фолклорни ансамбли из Србије, Русије, Казахстана, Италије, Буграске, Румуније, Босне и Херцеговине, Израела, Перуа и Мексика допутовали су у Влашку где ће у наредне три фестивалске вечери игре из својих земаља на Међународном фестивалу фолклора "Влашка 2019" који организујe КУД "Шумадија" уз генерално покровитељство градске општине Младеновац.

Поздрављајући госте у име градске општине Младеновац, Владан Глишић се захвалио гостима на учешћу на фестивалу и пожелео им пријатан боравак у нашој општини. Он је рекао да фестивал представља прилику за упознавање светских култура и прављење мостова пријатељства међу удаљеним земљама. По завршетку пријема учесници фестивала су прошли младеновачким улицама и на градском тргу одржали мини концерт.

altaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.