logo

Актуелности

Одржана седница Општинског већа : Усвојен Програм пословања "Пијаце"

Одржана  седница Општинског већа : Усвојен Програм пословања "Пијаце"На данашњој седници Општинског већа усвојене су три тачке допуњеног дневног реда. Наиме, на предлог члана Већа Милана Ђорђевића, дневни ред је допуњен тачком : Предлог закључка о допуни тачке дневног реда за 8. редовну седницу Скупштине градске општине Младеновац (чији предлагач је Општинско веће) и то Предлогом решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора ЈКП "Пијаце Младеновац".

Општинско веће је данас усвојило следеће тачке :

1. Предлог закључка о измени и допуни Закључка бр. IV-4-06-2-12/3/2009 од 10.2.2009. године, којим се утврђује Предрог решења на Програм пословања ЈКП "Пијаце Младеновац", Младеновац за 2009. годину, који је Управни одбор овог Предузећа усвојио 5.2.2009. године под бројем 420/09

2. Предлог Закључка о допуни дневног реда 8. редовне седнице Скупштине градске општине Младеновац тачком дневног реда Предлог решења о разрешењима и именовањима председника Надзорног одбора ЈП "ДИП Младеновац" и члана Надзорног одбора СРЦ "Љубомир Ивановић – Геџа"

3. Предлог закључка о допуни тачке дневног реда за 8. редовну седницу Скупштине градске општине Младеновац (чији је предлагач Општинско веће) и то Предлогом решења о разрешењу и именовању члана Управног одбора ЈКП "Пијаце Младеновац"

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.