logo

Актуелности

Пробни попис становништва - пописивачи и у Белућу

Пробни попис становништва – пописивачи и у Белућу Републички завод за статистику у периоду од 1. до 15. априла 2009. започеће пробни попис становништва, домаћинстава и станова у Републици Србији као припрему за за редовни попис 2011. године. На територији града Београда пробни попис обављаће Завод за информатику и статистику Градске управе града Београда.

Пробним пописом на територији града Београда биће обухваћено укупно око 1.200 домаћинстава са 3.600 лица у девет изабараних насеља на територији града Београда. У Градској општини Младеновац пописивачи ће посетити домаћинства у Белућу (Велика Крсна).

Из Завода за информатику и статистику моле чланове случајно изабраних домаћинстава да у овом периоду приме у своје домове њихове пописиваче и да одговоре на питања из пописних образаца. Пописивачи поседују овлашћења за рад с потписом директора и оригиналним печатом Републичког завода за статистику Србије.Сви подаци прикупљени у пробном попису користиће се искључиво у статистичке сврхе.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.