logo

Актуелности

Сајам етно хране и пића

altГрадска општина Младеновац представиће се на 14. Сајму етно хране и пића који се одржава од 23-26. новембра у хали 3 Београдског сајма, под покровитељством Републике Србије, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Града Београда.
На овој сајамској манифестацији, до ове године, општина Младеновац изглагала је на штанду Града Београда, а од ове године младеновачки произвођачи имаће свој штанд на којем ће представити врхунске производе овог краја.
Ове године општину Младеновац представљаће Млекара "Границе", компанија"Библи", Винарија Пантић", €žРакија Ђорђевић ", пољопривредно газдинство - фарма коза Дарко Петровић из Пружатовца, пољопривредно газдинство - плантажа шипка Петровић, Удружење Од предака за будућност€œ из Влашке, Удружење пчелара Космај€œ, пољопривредно газдинство Јелена Каписода из Влашке.
Представљање општине Младеновац на 14. Сајму етно хране и пића биће употпуњено културним програмом у којем ће учестовати културно уметничка друштва са територије градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.