logo

Актуелности

Још 50 ауто седишта на поклон

altКампања "Ауто седиште за свако дете" коју Комисија за безбедност саобраћаја на путевима општине Младеновац реализује већ четврту годину за редом, настављена је данас, поделом још 50 ауто седишта родитељима новорођених младеновачких беба.

Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја, обраћајући се родитељима, истакао је важност коришћења дечијег ауто седишта током вожње.
"Апелујем на вас да приликом сваке вожње дете превозите у аутоседишту. Држање детета у наручју је апсолутно небезбедно јер, иако не дође до саобраћајне незгоде, приликом оштријег кочења дете нећете моћи да задржите у наручју, а својим телом можете додатно да га повредите.
Још једном вам хвала што нам својим учешћем подстичете да истрајемо у активностима које организујемо у оквиру Комисије за безбедност саобраћаја", рекао је Ивановић и подсетио да је до сада, у оквиру ове кампање, подељено око 2000 ауто седишта.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.