logo

Актуелности

Бесплатни излети за пензионере

alt

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, испратио је прву групу младеновачких пензионера који су отпутовали на једнодневни излет у Бању Врујци у оквиру пројекта Треће доба - Упознајмо лепоте Србије". Пројект се финансира из буџета градске општине Младеноваци и у оквиру њега биће реализовано је 10 излета.
Приликом посете Бањи Врујци, пензионери су обишли манастир Боговађу и Мионицу. У оквиру овог пројекта најстарији суграђани ће бити  у прилици да посете Свилајнац, где ће осим посете Манастиру Горњак, посетити и Природњачки музеј, затим Крагујевац, са посетом комплексу Шумарице и Манастиру Каменац, као и у Овчар бању када ће обићи и Тополу, Рудник, Таково и Манастир Никоље.

"€žПензионери ће имати прилику да обиђу наше познате туристичке дестинације, да се друже и проведу један леп дан, да се сете неког времена кад су били млади и градили ову земљу. Као што сам једном и рекао мислим да су они најквалитетнији део нашег друштва јер су своју младост посветили изградњи државе и ја увек желим да чујем њихове сугестије и искуства" - рекао је Глишић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.