logo

Актуелности

Пакетићи за децу Удружења слепих и слабовидих Младеновца и Сопота

altПоводом новогодишњих и божићних празника, члан Већа градске општине Младеновац ресорно задужена за социјална питања, националне мањине, унапређење и заштиту људских и мањинских права, Сузана Васић, посетила је Међуопштинску организацију слепих и слабовидих Младеновца и Сопота и том приликом уручила новогодишње пакетиће деци чланова тог удружења.

Свим члановима организације и њиховим породицама, у име општине Младеновац и своје лично име, пожелела је добро здравље и срећну и успешну 2020. годину и истакла да ће градска општина Младеновац, као и до сада, имати разумевања за њихове потребе и наставити успешну сарадњу са овим удружењем.

Васићева је изразила задовољство што је и овог пута била у прилици да обрадује децу чланова удружења слепих и слабовидих са новогодишњим пакетићима, који сваком детету значе радост, срећу и весеље.

altalt

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.