logo

Актуелности

Надвожњак затворен за саобраћај


Радови тешки преко 28 милиона динара на обнови "старог жутог" почели су 10. јуна и одвијају се предвиђеном динамиком, упркос времену које последњих дана не иде на руку грађевинцима. Због безбедности радника и квалитетног обављања посла, надвожњак ће бити затворен за саобраћај до 16. јула, док ће пешаци преко моста моћи и даље да прелазе.

До сада је одрађена припрема за радове на главном стубу, а тренутно се монтирају оплате на стубу испод конструкције моста. Пројекат предвиђа санацију главног стуба, замена дилатација на главној и прилазној конструкцији, замена лежишта, одвод воде за коловоза, поправка челичне конструкције и асфалтирање коловоза и тротоара.

Надзор радова врши ЈП "ДИП – Младеновац", као и надлежне службе ЈП "Железнице Србије". Рок за завршетак посла је 45 дана. Иначе, садашњи мост преко којег свакодневно пређе хиљаде возила и пешака изграђен је пре скоро 40 година на месту тадашњег старог железничког моста.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.