logo

Актуелности

Спортска опрема и реквизити параолимпијском шампиону

altФирма "Браћа Мирчић Оптика - Сатови", на иницијативу Спортског савеза Младеновца, донирала је комплет спортске опреме и реквизита Владимиру Дропцу, параолимпијскомј шампиону, кориснику Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју у Младеновцу.

Владимир је са последње Балканијаде донео златну медаљу у стоном тенису, а најсјајније одличје освојио је и у куглању, у екипној конкуренцији. Такође је успешно представљао Младеновац и Србију на бројним такмичењима у земљи и региону.

Руководилац Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју, Снежана Живанић, захвалила се компанији "€žБраћа Мирчић Оптика – Сатови" на донацији и дугогодишњој сарадњи, као и градској општини Младеновац на сарадњи и подршци. Такође се захвалила Весни Степић и Јелени Радивојевић из Спортског савеза особа са инвалидитетом Београд које су својом подршком допринеле Владимировом успеху.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.