logo

Актуелности

Предавање и интерактивна радионица "Политички систем и локална самоуправа"

altГрадска општина Младеновац ће организовати предавање и интерактивну радионицу на тему ,,Политички систем и локална самоуправа"Â   9.фебруара 2020. године у свечаној сали ,,др Елси Инглис" са почетком од 9:30 часова. Радионица има за циљ да полазницима семинара приближи и појасни политички систем Републике Србије на једноставан и разумљив начин, као и да им приближи улогу и надлежности локалне самоуправе.

Предавач на првој у низу радионица биће МА Милош Хркаловић, мастер политиколог и докторанд на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. Мастерирао је на смеру Јавна управа, локална самоуправа и јавне политике са темом "€žУтицај организација цивилног друштва на антикоруптивне политике у Србији"€, са највишим оценама.

Учествовао је на више десетина научно-стручних скупова, семинара и конференција. Активан је у организацијама цивилног друштва: један је од оснивача и генерални секретар професионалног политиколошког удружења Група за анализу и креирање јавних политика и саветник Удружења БЕУМ, у оквиру којих је био менаџер и сарадник на преко 30 пројеката.

АГЕНДУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ: ОВДЕ

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.