logo

Актуелности

Дедиње се "отцепило" од Селтерса и Прчња


На јучерашњем референдуму у београдском делу Института за рехабилитацију Сокобањска 17, на којем је учестовало 87 одсто запослених, већином гласова (91,8 за) је донета одлука о издвајање од делова ове установе у Младеновцу и Прчњу.

Запослени лекари и особље су се сагласли да установа у Београду убудуће буде регистрована под називом "Клиника за продужено лечење и рехабилитацију кардиоваскуларних и пулмолошких болесника и балнеологију"

Како је објаснила др Драгана Сеферовић, председник Скупштине запослених у Сокобањској 17, одлука је последица чињенице да ова установа однедавно функционише као бањско лечилиште, а не специјална болница. Одлуци су допринеле и гласине о приватизацији или промени намене Института. Др Сеферовић верује да ће одлука запослених донета референдумом, која је према њеном мишљењу показала јединствен став лекара и особља, бити уважена.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.